Si estàs en aquesta pàgina és perquè et preocupa la teva privacitat i com fem servir les teves dades. L’Associació Trenca ha canviat la seva política de privacitat per adaptar-la a la nova legislació de la Unió Europea i complir amb l’actual normativa del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), en vigor des del 25 de maig de 2018. T’animem a llegir detingudament aquest text legal més senzill, visual i transparent abans de facilitar les teves dades personals a la nostra web.

Per l’Associació Trenca és una prioritat el respecte i la protecció de les dades personals dels usuaris. Ens hem esforçat a crear un espai segur i fiable i per això volem compartir els nostres principis respecte a la teva privadesa.

 • Mai sol·licitem informació personal a menys que realment sigui necessària per prestar-te els serveis que necessitis de nosaltres.
 • Mai compartim informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei, o en cas que compti amb la teva autorització expressa.
 • Mai utilitzem les teves dades personals amb una finalitat diferent a l’expressada en aquesta política de privacitat.

Aquesta política de privacitat és aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar qualsevol dels formularis on se sol·licitin dades de caràcter personal o quan ens escriguin als nostres correus electrònics de contacte.

Regulacions legals a què s’acull aquesta web

Hem adequat aquest web a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i al Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable del tractament de les teves dades personals

 • Identitat del Responsable: Associació Trenca
 • Direcció: Carrer La Palma, 6-10, 25002 Lleida (ES)
 • NIF: G25411505 | RNA: 522322
 • Correu electrònic de contacte: info@trenca.org
 • Correu electrònic per a l’exercici de drets relacionats amb la Protecció de Dades: protecciodades[@]trenca.org
 • Activitat: L’associació Trenca és una entitat sense ànim de lucre. Les nostres activitats són fonamentalment accions i projectes que es desenvolupen al voltant de la conservació i recuperació de la fauna autòctona i del patrimoni mediambiental en general (natural, agrari, paisatgístic, etc.).

Principis que aplicarem a la teva informació

En el tractament de les teves dades personals, aplicarem els següents principis que s’ajusten a les exigències del RGPD:

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència. Sempre requerirem el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals, per a una o diverses finalitats específiques, i dels que s’ informarà prèviament amb absoluta transparència.
 • Principi de minimització de dades. Només sol·licitarem dades estrictament necessàries en relació amb les finalitats pels quals els requerim. Les mínimes possibles.
 • Principi de limitació del termini de conservació. Les dades seran mantingudes durant no més temps del necessari per a les finalitats del tractament, en funció a la finalitat, els informarem del termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, periòdicament revisarem les nostres llistes i eliminarem aquells registres inactius durant un temps considerable, en la mesura que sigui possible física o digitalment.
 • Principi d’integritat i confidencialitat. Les seves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada i es garanteixi la confidencialitat. Prenem totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels meus usuaris per part de tercers..

Com obtenim les teves dades?

Les dades personals procedeixen de l’usuari que els facilita a través dels següents mitjans:

 • Formulari de contacte
 • Correu electrònic
 • Formulari d’inscripció en el servei de Newsletter
 • Formularis d’inscripció per a altres serveis, com cursos, jornades, tallers i altres activitats formatives
 • Formularis de col·laboració (donatius, regala Trenca)

Poden els nens utilitzar els nostres formularis?

El lliurament de dades personals a través dels formularis de la nostra web requereix una edat mínima de 14 anys i l’acceptació expressa de la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.

No recopilem deliberadament informació personal d’infants menors de 14 anys. Si ens adonem que un nen menor de 14 anys ens ha proporcionat dades personals, prendrem mesures per eliminar aquesta informació. Si tens constància que un nen ens ha proporcionat informació personal, contacte amb nosaltres a: protecciodades@trenca.org.

 • En el cas dels menors de 14 anys es requereix el consentiment dels pares o tutors legals per al tractament de les seves dades personals.
 • En cap cas es demanaran del menor dades relatives a la situació professional, econòmica o a la intimitat dels altres membres de la família.

Si ets menor de 14 anys i has accedit a aquest web sense avisar als teus pares no has de fer servir els nostres formularis sense l’autorització prèvia dels teus pares o tutors legals.

Els menors de 14 anys no hauran de fer servir els formularis disponibles a la web amb les seves dades personals. S’adverteix que hauran de ser els pares, tutors o representants legals els que s’habiliten els mecanismes necessaris per evitar que els menors de 14 anys al seu càrrec accedeixin als formularis d’aquest web i facilitin dades de caràcter personal sense la seva supervisió.

l’Associació Trenca no té capacitat per controlar si els usuaris són o no menors de 14 anys, ni té mitjans per constatar l’edat dels mateixos, i per tant, no es responsabilitza de la veracitat i exactitud de les dades facilitades per l’usuari .

Si ets un usuari major d’edat i tens al teu càrrec menors, serà del teu exclusiva responsabilitat determinar quins serveis i continguts d’aquesta web no són apropiats per a l’edat dels menors.

Hi ha programes informàtics que et permetran filtrar i bloquejar l’accés a determinats continguts i serveis, de tal manera que, si ets pare, mare o tutor legal, podràs decidir quins són els continguts i serveis d’Internet als quals els menors al teu càrrec poden tenir accés i quins no.

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

Quan et connectes amb aquesta web per enviar un correu electrònic o per utilitzar els nostres formularis, estàs facilitant informació de caràcter personal de la qual som responsables.

Aquesta informació pot incloure el teu nom, adreça, correu electrònic, número de telèfon i altra informació. En facilitar aquestes dades, estàs donant el teu consentiment perquè la teva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per l’Associació Trenca.

La finalitat de la recollida de dades és la de mantenir un contacte directe i personalitzat amb els nostres usuaris i per millorar els serveis que oferim. Farem servir les dades per atendre els dubtes, contestar a les teves consultes i gestionar les teves sol·licituds.

Tots aquests tractaments estan subjectes al teu consentiment, en cap cas i sota cap circumstància vendrem, llogarem o cedirem dades de caràcter personal que puguin identificar els usuaris d’aquesta web. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà el consentiment previ als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració.

Les dades de caràcter personal que demanem als nostres formularis són necessaris per gestionar les teves sol·licituds. Si no facilites aquestes dades no podrem atendre correctament les teves consultes.

Per quant de temps conservarem les teves dades?

Les dades personals es conservaran senzillament fins que ens demanis que els eliminem, excepte les dades facilitades en el formulari de compra, que hauran de ser conservats per complir amb les obligacions legals i pel temps que marqui la legislació vigent.

 1. Dades facilitades a través del formulari de contacte: fins que ens demanis que els eliminem.
 2. Dades facilitades per correu electrònic: fins que ens demanis que els eliminem.
 3. Dades facilitades a través del formulari d’inscripció en el servei de Newsletter: fins que demanis la baixa i posteriorment durant els terminis legalment previstos.
 4. Dades facilitades a través del formulari d’inscripció per a altres serveis: fins que ens demanis que els eliminem, i posteriorment durant els terminis legalment previstos.
 5. Dades facilitades per col·laborar amb donatius: es conservaran fins que ens demanis que els eliminem i pels períodes establerts per la normativa aplicable per al compliment d’obligacions legals.
 • 4 anys: Arts. 66 i s. Llei general tributària (llibres de comptabilitat…).
 • 6 anys: Art. 30 Codi de Comerç (llibres de comptabilitat, factures…).
 • 10 anys: Art. 25 Llei de Prevenció del Blanqueig de Capitals i Finançament del Terrorisme.

Legitimació per al tractament de les teves dades

La base legal per al tractament de les teves dades és: el teu consentiment, el qual obtenim quan marques la casella d’acceptació de la Política de Privacitat que es troba en els nostres formularis.

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

El consentiment que has prestat, tant pel tractament com per a la cessió de les dades, és revocable en qualsevol moment. Comunica’t amb l’Associació Trenca en els termes que estableix aquesta Política de Privacitat per a l’exercici dels teus drets ARCO:

 • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat
 • Sol·licitar la seva rectificació o supressió
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament
 • Oposar-se al tractament
 • Portabilitat de dades

Respectem aquests drets i podràs exercitar-los sempre que vulguis. T’atendrem el més aviat si vols sol·licitar qualsevol d’aquestes peticions.

On i com pots sol·licitar els teus drets?

Pots sol·licitar qualsevol petició i exercitar els teus drets escrivint-nos a la nostra adreça de correu postal, o al nostre correu electrònic de contacte. En ambdós casos hauràs d’indicar de manera expressa la petició que vols fer i adjuntar una còpia del teu DNI, o document acreditatiu equivalent.

 • Email: protecciodades@trenca.org
 • Assumpte: “PROTECCIÓ DE DADES ACCÉS”, o “PROTECCIÓ DE DADES RECTIFICACIÓ”, o “PROTECCIÓ DE DADES CANCEL·LACIÓ”, o “PROTECCIÓ DE DADES OPOSICIÓ”
 • Adjuntar fitxer: Còpia del passaport o DNI del titular de les dades.

Associació Trenca – Protecció de Dades

Carrer La Palma, 6-10

25002 Lleida (ES)

També tens dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si consideres que el tractament de les teves dades personals infringeix el reglament, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Missatges de correu electrònic a efectes de contacte

Els usuaris poden preguntar dubtes sobre els continguts publicats a la web, enviar suggeriments o realitzar qualsevol altra consulta a través dels nostres correus electrònics.

Amb aquesta finalitat fem servir el sistema d’e-mail Gmail (Google). Els missatges dels usuaris amb aquest propòsit queden emmagatzemats en els nostres comptes de Gmail i les dades corresponents (e-mail i nom) sota la política de privacitat de Google.

Les dades emmagatzemades en els comptes de Gmail de l’Associació Trenca ni se cedeixen ni es comparteixen amb ningú, i pots exercir els teus drets legals, segons s’especifica en aquesta Política de Privacitat.

Formulari de Contacte “Casa Daniela”

Les dades recaptades en el formulari de contacte de la pàgina “Casa Daniela”, seran compartits amb l’Associació La Savina, entitat col·laboradora en la gestió de les visites al hide fotogràfic, exclusivament per a atendre les sol·licituds d’informació i reserves i poder prestar el servei de visites a ‘Casa Daniela’.

Subscripció a la nostra llista de correus per a rebre la newsletter o butlletí de notícies

En el cas en el qual hagis emplenat el formulari de subscripció a la Newsletter existent en la web de l’Associació Trenca, t’informem que d’acord amb el que s’estableix per la legislació de protecció de dades, les dades de caràcter personal proporcionades seran tractades per l’ASSOCIACIÓ TRENCA i la FUNDACIÓ TRENCA per a gestionar la teva subscripció i mantenir-te informat sobre la nostra activitat.

El servei de subscripció a la newsletter és gestionat mitjançant l’eina d’email màrqueting Mailchimp i les teves dades quedaran emmagatzemades en el compte que tenim en aquesta plataforma. Hauràs de prestar la teva autorització prèvia i expressa mitjançant dos sistemes successius de verificació d’identitat. En confirmar la teva subscripció a la nostra llista de correus, estàs autoritzant el tractament de les teves dades amb la finalitat de rebre la newsletter de TRENCA amb notícies sobre l’empresa, productes, serveis, ofertes, promocions, etc.

Pots donar-se de baixa en qualsevol moment prement l’enllaç que apareix al final del missatge que reps en el teu correu electrònic, o dirigint una sol·licitud d’exercici del teu dret a: protecciodades[@]trenca.org

Així mateix, t’informem que les teves dades de caràcter personal seran tractades durant el temps estrictament necessari per a atendre la teva sol·licitud, mentre no revoquis el teu consentiment.

Participació en concursos o sortejos

Algunes activitats promogudes per aquest lloc web o a través dels perfils corporatius en xarxes socials (ex. participació en concursos o sortejos), poden contenir condicions específiques en matèria de protecció de dades de caràcter personal. En participar en aquesta mena d’accions promocionals organitzades per TRENCA, les dades que ens facilitis seran tractades únicament per a la finalitat que s’hagi indicat en l’enunciat d’aquesta activitat. .

Xarxes socials

Mitjançant la nostra pàgina web tens accés a diferents xarxes socials i interactuar amb elles. Farem servir aquestes plataformes per informar sobre els nostres projectes, activitats, productes o serveis, i també sobre els d’altres persones i entitats que vam crear d’interès per als nostres seguidors.

En cap cas utilitzarem els perfils dels nostres seguidors a les xarxes socials per enviar publicitat. Si et fas seguidor de la nostra pàgina en les diferents xarxes socials acceptes les condicions d’ús i política de privacitat de la xarxa social corresponent.

Quan accedeixis als nostres perfils de les xarxes socials, has de llegir detingudament les condicions establertes en cadascuna d’elles. Nosaltres no assumim cap responsabilitat pels continguts o opinions que altres usuaris d’aquests espais puguin realitzar, però mantindrem una actitud vigilant i eliminarem aquells continguts que no considerem apropiats o que resultin contraris a la nostra filosofia.

Cookies

T’informem que perquè aquesta web funcioni correctament es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes cookies. Aquesta informació s’emmagatzema al navegador quan navegues per aquesta web.

Consulta amb més detall la nostra pàgina sobre la Llei de Cookies.

Dades de navegació

També recollim a través de serveis de tercers altres dades no identificables relacionats amb els teus hàbits de navegació. Aquesta informació pot incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els nostres serveis i pàgines, i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar l’usuari.

Utilitzem l’eina d’analítica web Google Analytics per analitzar tendències, administrar el web i per recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d’usuaris en el seu conjunt. Es tracta simplement d’informació que fem servir amb finalitats estadístiques per millorar sempre la navegabilitat del web i intentar oferir-te el millor.

Fotografies i Vídeos

Publiquem fotografies i vídeos amb la finalitat de donar a conèixer les activitats desenvolupades. També és possible que utilitzem fotografies i vídeos en les nostres xarxes socials, de manera que com a usuari, quedes adscrit a les condicions legals de cada xarxa.

És possible que hàgim pres fotografies en esdeveniments i en activitats. Et recordem que pel sol fet de posar, estàs acceptant tàcitament el tractament de la teva imatge, que estarà sotmès al compliment de les disposicions establertes en la llei de protecció de dades. Recorda que pots dirigir-te a nosaltres per revocar el consentiment mitjançant correu electrònic a la següent adreça: protecciodades@trenca.org.

Enllaços externs

A les pàgines d’aquesta web podràs trobar enllaços a altres llocs mitjançant diferents botons, links, banners, etc., que et dirigiran a continguts, recursos, eines o notícies d’altres pàgines webs, les quals són gestionades per tercers.

L’únic objecte dels enllaços és proporcionar a l’usuari la possibilitat d’accedir a continguts que creiem interessants. L’Associació Trenca no es responsabilitza en cap cas dels resultats que puguin derivar a l’usuari per accés a aquests enllaços, encara que sempre enllacem amb llocs de confiança que hem contrastat i que ofereixen màximes garanties als usuaris.

Si detectes que algun enllaç a aquest web no compleix amb aquests paràmetres, si us plau avisa’ns com més aviat per resoldre-ho. Pots dirigir-se a la següent adreça de correu electrònic: info@trenca.org.

Categoria de dades

Les categories de les dades que es tracten en aquesta web són simplement dades identificatives. No demanem dades sensibles o especialment protegides.

+ Info » Art. 9 UE RGDP

A què destinataris es comunicaran les vostres dades?

Les dades personals que els usuaris o socis hagin facilitat mitjançant la nostra pàgina web o durant alguna activitat seran tractades amb la màxima confidencialitat i no se cediran a tercers, llevat que hi hagi obligació legal. En cas de ser requerits es comunicaran a l’Administració Tributària i a altres organismes de l’Administració Pública.

Les dades podran ser tractats per diversos encarregats per als quals resulti necessària la seva intervenció per a la correcta gestió de la prestació dels serveis que oferim, com a entitats bancàries per al cobrament del servei prestat, així com pel personal autoritzat per a les gestions administratives, comptables i fiscals.

També podran tenir accés a les dades dels proveïdors que presten serveis a aquesta web, com l’empresa de desenvolupament i manteniment web, o la de hosting, els quals apliquen el mateix grau de protecció de la informació que nosaltres.

Los datos que nos facilitas para el envio de newsletter estarán ubicados en los servidores de Mailchimp (proveedor de email marketing) a través de su empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU. Mailchimp está acogido al acuerdo EU-US Privacy Shield aprobado por el Comité Europeo de Protección de Datos. + Info »

Les anteriors empreses tindran accés a la informació personal necessària per realitzar les seves funcions, però no podran utilitzar-la per altres fins.

Secret i seguretat de les dades

Ens comprometem en l’ús i tractament de les dades personals dels usuaris, respectant la seva confidencialitat i a utilitzar-los d’acord amb la finalitat amb la qual es van recollir. També ens comprometem a complir amb la nostra obligació de guardar i aplicar les mesures tècniques, organitzatives i de seguretat que estableix la normativa vigent de protecció de dades, per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

Volem informar-te que les dades personals que ens puguis facilitar com a usuari de trenca.org o com a soci de l’Associació Trenca poden ser emmagatzemats en bases de dades automatitzades o no, la titularitat correspon exclusivament a l’Associació Trenca.

Les dades personals que ens enviïs a través del web rebran el tractament de dades de “usuaris del web” o “amics de Trenca” o “inscripcions”, i de “contactes” quan rebem un correu electrònic.

Pel que fa a la confidencialitat del processament, et podem assegurar que qualsevol persona que estigui autoritzada per l’Associació Trenca per processar les dades estarà sota l’obligació apropiada de confidencialitat.

Aquesta pàgina web no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat d’Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents per part de tercers com hackers i altres.

Exactitud i veracitat de les dades

Com a usuari d’aquest web acceptes proporcionar informació completa i correcta en els formularis, o en els teus missatges de correu electrònic, i garanteixes i respons, com a únic responsable, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals que ens has facilitat, i et compromets a mantenir-los degudament actualitzats.

Acceptació i Consentiment

Cal que hagis llegit i estiguis d’acord amb aquestes condicions sobre la protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de l’Associació Trenca, en la forma i per a les finalitats que t’hem indicat en aquesta Política de Privacitat i en el nostre Avís Legal.

Correus comercials

Et confirmem que d’acord amb la LSSICE, no realitzem pràctiques de SPAM, de manera que no enviem correus comercials per via electrònica que no s’hagin identificat degudament i a més no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari.

Canvis en la present Política de Privacitat

l’Associació Trenca es reserva el dret a modificar aquesta Política de Privacitat per adaptar-la a les novetats legislatives o d’autoregulació, de manera que us aconsellem que la visiteu periòdicament.

Integració amb la resta de textos legals

Aquesta política de privacitat es complementa amb les pàgines Condicions de Compra, Avís Legal y Llei de Cookies associats a aquesta pàgina web.

Sempre estem localitzables: el nostre contacte

T’agraïm el temps dedicat a llegir aquesta política de privacitat. Davant de qualsevol dubte sobre aquestes condicions legals, si us plau dirigeix-te a: protecciodades@trenca.org i et contestarem el més aviat possible.

Darrera actualització: 6 de abril de 2020