Fer un petit gest per a la biodiversitat en ocasió dels teus viatges de feina i d’oci

L’any 2017 ha estat declarat per les Nacions Unides com a Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament. És una gran oportunitat per fomentar un canvi en les polítiques, les pràctiques d’empresa i el comportament dels consumidors per promoure un sector turístic més sostenible.

Què podem fer quan viatgem?

Cada cop que reserves un allotjament, ja sigui per feina o per plaer, pots escollir un allotjament que sigui respectuós amb el medi ambient i també donar un cop de mà a una ONG, tot amb un “clic”!

La plataforma de reserves bookdifferent.com ens permet reservar hotels i altres allotjaments tenint en compte els seu impacte ambiental i a més a més, per a cada reserva, destinen una part com donació a una ONG i tú pots decidir a quina!

La associació Trenca, és actualment l’única entitat de l’estat espanyol inclosa en la plataforma. TRENCA es dedica a diversos projectes relacionats amb la BIODIVERSITAT.

Actualment duu a terme la gestió de quatre grans projectes de conservació:

-. Reintroducció del voltor negre (Aegypius monachus) als Pirineus i Xarxa de punts d’alimentació suplementària (PAS) per a rapinyaires necròfagues als Pirineus.

-. Conservació de la Trenca (Lanius minor) a Espanya.

-. Olivar de muntanya i biodiversitat a Les Garrigues (Lleida).

-. Custòdia del territori.

Col·laborar és molt fàcil!

.- Entra www.bookdifferent.com i selecciona el teu destí i les dates

.- Escull l’allotjament que prefereixes i reserva

.- En el moment de terminar la reserva et proposaren escollir una ONG, selecciona-la des de el llistat o posa el nom de l’ONG en el buscador i selecciona-la

.- FET! Rebràs un correu amb la confirmació de la reserva i també un agraïment per la donació feta.

Gràcies i bon viatge!

Amb la col·laboració de: Club EMAS (associació d’organitzacions registrades EMAS a Catalunya).