Organitzades per la Fundació Catalunya – La Pedrera, tindran lloc aquest proper dijous dia 2 i divendres dia 3 a Barcelona, a l’Auditori de La Pedrera. S’exposaran un parell de projectes on participa Trenca: la conservació de la trenca i la reintroducció del voltor negre.

 

Nous reptes en conservació de la natura” és el títol de les jornades i debat que tenen lloc aquest proper dijous i divendres 2 i 3 de maig a Barcelona, organitzades per la Fundació Catalunya- La Pedrera amb la col·laboració d’Aladula, la Institució Catalana d’Història Natural, la Xarxa de Custòdia del Territori, el Departament de Territori i Sostenibilitat i el Departament de Medi Natural (DAAM).

Divendres dia 3 s’hi exposaran dos projectes de conservació on Trenca hi participa:

.- De 9:30 a 10:00: Projecte de conservació de la trenca (Lanius minor) i gestió de la finca de Torre-ribera (ZEPA de Mas de Melons-Alfés) , per un membre de Trenca, una de les entitats implicades en el projecte.

.- De 10:30 a 11:00: Projecte de reintroducció del voltor negre (Aegypius monachus) als Pirineus: actualització de resultats, per un membre de la Fundació Catalunya-La Pedrera i un membre de GREFA, dues de les entitats implicades en el projecte.

Aquí podreu trobar més informació sobre les jornades. L’assistència és gratuïta, però es recomana fer-hi inscripció prèvia. Adreça de l’Auditori de La Pedrera: c/Provença 261-265, 2n. 2a. 08008 Barcelona.