A Trenca se’ns ha concedit un ajut dins el Programa de Garantia Juvenil subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu, per a contractar dues persones de menys de 30 anys, durant sis mesos a jornada completa, començant abans del 28 de setembre i amb base a Lleida.

Les persones interessades cal que hagin obtingut titulació relacionada amb els llocs de treballs ofertats i actualment no estiguin treballant ni estudiant. Si estàs buscant treball i t’agrada la natura i el camp, aquesta és la teva oportunitat!

Els requisits són:

  • Estar Inscrits com a beneficiària del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya
  • Estar Inscrits com a demandant d’ocupació no ocupada (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya
  • Estar en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o altre títol oficialment reconegut com a equivalent, o un certificat de professionalitat i haver-lo acabat com a màxim fa 5 anys, o 7 en cas d’alguna discapacitat.
  • No haver estat contractat en pràctiques dins del programa de garantia juvenil els anys 2019 i 2020. Les places a cobrir són:

 

ASSISTENT EN PROJECTES DE CAMP

Es busca una persona polivalent, per fer d’assistent de camp als diferents projectes de l’entitat. Preferentment persones formades en Aprofitament i conservació del medi natural, Jardineria i floristeria, Producció Agroecològica, perfil professional de Producció Agrícola Ecològica, Gestió Forestal i del Medi Natural, Paisatgisme i Medi Rural.

Desenvoluparà tasques de camp com la gestió forestal y de millores d’habitat per espècies protegides amb les que treballa l’entitat,  maneig de de la colònia de rucs de les finques, tasques agràries en producció ecològica,  manteniment del reg i de les tanques de les finques, construcció de nius, de caixes nius, etc….

Es valorarà coneixements en l’us de moto-serra i desbrossadora.

EDUCADOR/A AMBIENTAL I SUPORT EN CAMP

Busquem una persona polivalent amb coneixements ambientals, per donar suport en la elaboració d’activitats educatives, informar sobre els valors ambientals de espais protegits , acompanyament en les diferents activitats que es portin a terme per l’Associació i Treballs d’educació i sensibilització ambiental, així com donar suport de camp en altres projectes de l’associació,

Preferentment hauria de ser una persona formada en un grau en Ciències Ambientals, en Educació i Control Ambiental, grau en biologia, Aprofitament i conservació del medi natural, Gestió forestal i del Medi Natural.

 

Pots enviar el teu CV i una breu carta de motivació fins al 15 de setembre a info@trenca.org.  T’esperem!