Hem recollit més de 8000 litres del nostre oli de producció ecològica Salvatge a les finques del projecte de desenvolupament agroambiental sostenible, a Les Garrigues.

La collita s’ha caracteritzat per les complicacions derivades de les condicions metereológicas, que han dificultat fins a l’extrem la recol·lecta de les olives. Les constants pluges i boires han fet que aquest any la recol·lecció s’hagi retardat fins a finals de novembre.

Oli Salvatge recentment premsat. ©Trenca

Però aquestes dificultats no han impedit que en aquest 2016 s’hagi recollit una de les millors collites dels últims anys, segurament la millor des de l’engegada de la producció del nostre oli Salvatge, i de la qual ens sentim especialment orgullosos.

Com a fruit d’aquesta dedicació s’ha obtingut un oli verd, molt ric en matisos, ben estructurat i amb capacitat d’evolució; un oli encara més extraordinari i especial, si és possible.

Com a novetat, aquest any hem ampliat la producció amb l’explotació d’una nova finca amb la qual hem subscrit un nou acord de custòdia. Es tracta d’una finca de 15 ha on s’intercalen oliverars centenaris de diferents varietats amb bosquets de caràcter mediterrani.

Ara solament ens queda gaudir d’aquest preciós regal que ens brinda la nostra terra!

Per saber més coses sobre el projecte que hi ha darrere de l’oli d’oliva Salvatge, pots visitar la secció Desenvolupament agroambiental sostenible a Les Garrigues en aquesta mateixa web. I si el que vols és fer una comanda o saber on pots comprar el nostre oli visita la secció Salvatge, oli de les reserves de fauna.

Recol·lecció de les olives de manera tradicional. © Trenca